Korištenje

Korištenjem online stranice Provis d.o.o. prihvatate sljedeća odricanja:

Aktualnosti

Sve informacije na našoj web stranici su pažljivo provjerene. Nastojimo proširiti raspon informacija i stranicu stalno ažurirati. Garancija potpunosti, tačnosti i pravovremenosti ipak ne može biti osigurana.

Prihvaćanje uvjeta

Informacije na online stranicama Provis d.o.o. su sastavljene s velikom pažnjom i u dobroj vjeri. Odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu uzrokovane korištenjem ili zloupotrebe bilo kakve prezentirane informacije ne može biti preuzeta. Korištenje je u potpunosti na vlastitu odgovornost.

Provis d.o.o. zadržava pravo promjene dijelova ili cijele stranice bez prethodne najave.

Linkovi

Provis d.o.o. nudi kao dio web stranice ne samo naše vlastite informacije, nego i reference na drugim internetskim stranicama.

Sadržaj i dizajn druge web stranice nisu podložni uticaju Provis d.o.o. Link na druge Internet stranice ne implicira, sponzorira ili potvrđuje povezanost objavljenih sadržaja. Štaviše, Provis d.o.o. se izričito ograđuje od sadržaja i dizajna povezanih vanjskih internetskih stranica. Informacije prikazane na tuđim stranicama, mišljenja i izvješća o tome su isključiva odgovornost autora tih stranica za što Provis d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost. Isto se odnosi i na unose u knjizi gostiju, forumima i mailing listama.

SWITCH THE LANGUAGE